Smart koll på elbilsladdningen

Om du har en elbil eller planerar att investera i en elbil är det smart att enkelt kunna hålla koll på laddningen i din Windowsdator eller mobil. Då kommer du att kunna spara pengar och känner även att du har kontroll.

Skaffa laddbox med smart laddning

Det finns laddboxar och så finns det laddboxar. Till din elbil ska du satsa på en laddbox som inte bara är säker och som du enkelt kan ladda ner en app till, utan du bör också kunna ladda bilen riktigt smart med smartladdning. Smartladdning innebär att bilen laddas när det är som billigast. När du kombinerar Easee och elbolaget Tibber är du garanterad att alltid ladda till halva elpriset. Så du kör alltså inte bara på det billigaste drivmedlet, elektricitet, utan rent av till halva priset på själva elen. Eftersom du just nu också kan använda grön teknik-avdraget när du ska installera din laddbox och fixa iordning garaget för elbilen, så kommer du att spara mycket pengar. Gå in på Tibber och beställ en Easee laddbox så har du en snygg och säker laddbox som hjälper dig att spara många tusenlappar genom åren.

Koll via Windows

Windows har på olika sätt verkligen förändrat våra liv, rent av hela världen. Både operativsystemet och datorerna är till stor hjälp när du vill ha koll på ditt liv och din el. Eftersom elpriset går upp är det klokt att inte lämna något åt slumpen. Genom att enkelt kunna gå in på appen och se hur mycket elförbrukningen kostar just nu, så kan du verkligen spara pengar. Förutom att du även har koll på ditt hem, garage och laddbox.

Spara pengar med elbil

Bill Gates, Microsoft och Windows har förändrat världen på ett sätt, medan Elon Musk och Tesla förändrar världen med elbilar. Genom att köra elbil kommer du spara mycket pengar. Det är smart att köpa elbil redan idag istället för om fem-tio år. Just nu erbjuder regeringen många politiska incitament för att folk och företag ska köpa elbilar: grön teknik-bidraget och skattelättnader. Om fem-tio år kommer många svenskar att köra elbil och då behövs inte bidragen. Eftersom andrahandsmarknaden på elbilar också har börjat växa behöver du inte ens köpa en ny bil, utan du kan satsa på en bil som passar din plånbok.

Related Posts

_

mts_newsonline